Svečano dodeljena priznanja sportistima za 2012 godinu

 Sportski savez je 20. decembra 2012 godine, u velikoj sali SO Bela Crkva, organizovao svečanost dodele priznanja najuspešnijim sportistima, sportskim radnicima i sportskim kolektivima u 2012-toj godini. I ove godine velika sala je bila mala da primi sve zainteresovane, ali su među prisutnima bili predsednik opštine Bela Crkva, g-din. Stanko Petrović sa svojim saradnicima, generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine, g-din. Malden Stojšin i mnogobrojni sportisti i sportski prijatelji . Na otvaranju svečanosti pročitano je pozdravno pismo naših sportskih prijatelja iz Sportskog saveza Srbije, koji nisu prisustvovali , ali su uputili pozdrave i želju da i naredne godine uspešno sarađujemo na razvoju sporta u Republici Srbiji. Prisutnima se zatim obratio generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine i čestitao svim laureatima na nagradama i istakao da Sportski savez Vojvodine ima veoma dobru saradnju sa Sportskim savezom Bela Crkva. Na kraju svog obraćanja poželeo je puno uspeha u daljem radu i srećne predstojeće praznike.

Potom su dodeljene nagrade u oblasti školskog sporta, a nagrade je uručivao g-din. Nikola Mirčov, predsednik aktiva profesora fizičkog vaspitanja. Nagrađeni su: Dragica Kotec iz OŠ"Mihail Sadoveanu", Nikola Mitrović iz OŠ"Žarko Zrenjanin", ženska ekipa malog fudbala OŠ"Mihail Sadoveanu", muška ekipa malog fudbala OŠ"Žarko Zrenjanin", Tijana Borisov iz Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole, Stefan Miletić iz Tehničke škole "Sava Munćan", ženska rukometna ekipa Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole i muška ekipa u stonom tenisu Tehničke škole "Sava Munćan". Nagradu za najboljeg profesora fizičkog vaspitanja dobio je Todor Caran iz OŠ"Mihail Sadoveanu".

Dodelu priznanja  nastavio je, g-din. Siniša Marković, predsednik Sportskog saveza Bela Crkva. U konkurenciji sportskih nada nagrađeni su: Marijana Valjerević iz JK"Panonija", Željana Milojković iz KK"Bela Crkva", Dejan Žak iz AK"Živica Mitrović", Nikola Živanov iz karate kluba "CBS", Aleksandar Perić iz VK"Jezero", Matija Golubović iz USR"Kapitalac" i Aleksa Petrovski iz KPA"Bela Crkva". U konkurenciji kadeta, nagrade su dobili: Tanja Milovanović iz JK"Panonija", Predrag Jović iz JK"Panonija". Među juniorima nagrađeni su: Ivana Milenković iz JK"Panonija", Nemanja Lekić iz AK"Živica Mitrović" i ekipa juniora AK"Živica Mitrović". Usledile su nagrade za sportiste sa invaliditetom i to za Jovanku Latković i Ljubeta Stojanovskog iz DSRI "Bela Crkva". Specijalnu nagradu za ostvarene rezultate dobila je Nina Nikolić iz Jazz-dance studija "Olja", posebnu nagradu za razvoj sporta VK"Jezero", jubilarnu nagradu za 80 godina postojanja, šah klub "Bela Crkva" i FK"Karaš" iz Jasenova.

Najvažnija priznanja  uručio je predsednik opštine Bela Crkva , g-din. Stanko Petrović. Nagrađeni su: Milojević Dragan iz VK"Jezero" za najboljeg trenera, Laslo Horti iz FSO Bela Crkva za sportskog radnika a nagradu za životno delo dobio je Jovan Pilić iz AK"Živica Mitrović". Nagradu za najboljeg seniora dobio je Mile Petrov iz KPA "Bela Crkva" a najbolja seniorska ekipa je AK"Živica Mitrović".

 

Zanimljivosti

Da li mislite da je sportskom savezu potreban web sajt::

Linkovi