NAGRAĐENI SPORTISTI ZA 2015. GODINU

 Sportski savez Bela Crkva, organizovao je svečanu dodelu priznanja sportistima, sportskim radnicima i sportskim udruženjima  za 2015. godinu. Svečanost je održana 24.12.2015. godine u velikoj sali SO Bela Crkva. Na samom početku, okupljenima se obratio predsednik opštine Bela Crkva, g-din. Stanko Petrović, i čestitao svim dobitnicima uz želju da naredna godina bude još uspešnija. Svečanosti je prisustvovao i generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine, g-din. Mladen Stojšin.

U oblasti školskog sporta nagrađeni su: Sara Putnik, Nikola Krudulj, Mina Marić i Aleksandar Milenković u pojedinačnoj konkurenciji, i ženska futsal ekipa OŠ"Mihail Sadoveanu", muška ekipa OŠ"Sava Munćan" u streljaštvu, ženska odbojkaška ekipa Belocrkvanske gimnazije i muška futsal ekipa Tehničke škole "Sava Munćan" u ekipnoj konkurenciji.

Nagradu za sportske nade dobili su: Kalina Ostojić, Emilija Stojanović, Tijana Valjarević, Bojana Lekić, Milica Kručičan, Aleksa Janković, Aleksandar Sarapa, Luka Savatović, Ognjen Talaja, Vojin Veljković i Luka Gavrilović. Među pionirima nagređeni su Jovana Đurkin, Filip Đak i pionirska ekipa FK"BAK". Milica Jožić i Milan Nikolić su najbolji među kadetima a Milica Bura i Predrag Jović među juniorima. Takođe, priznanja su uručena i juniorkama karate kluba "CBS" i juniorima aero kluba "Živica Mitrović". Nagradu za trenera godine poneo je Marko Bojat iz aikido kluba "Alfa" a nagradu za životno delo Dejan Marila iz KK"Bela Crkva". Jubilarne nagrade su dodeljene jedriličarskom klubu "Panonija 1975" za 40, i Društvu za sport i rekreaciju invalida "Bela Crkva" za 50 godina postojanja. Nagradu za seniorku godine dobila je Đurđina Paun iz powerlifting kluba "Hulk" a za seniora Dušan Mihjlović iz KPA"Bela Crkva". Nagrada za seniorsku ekipu godine  pripala je vaterpolo klubu "Jezero".

Zanimljivosti

Da li mislite da je sportskom savezu potreban web sajt::

Linkovi