Nagrađeni najuspešniji sportisti za 2019. godinu

 U organizaciji sportskog saveza Bela Crkva a pod pokroviteljstvom opštine Bela Crkva, 28. februara 2020. godine u sali KPC a, održana je svečanost dodele priznanja najuspešnijim sportistima , sportskim radnicima i sportskim kolektivima za 2019. godinu u opštini Bela Crkva.  

Svečanost je otvorena nastupom Belocrkvanskih mažoretkinja, a nakon toga prisutnima se obratio predsednik opštine Bela Crkva g-din. Darko Bogosavljević, istakavši da mu je čast i zadovoljstvo što prisustvuje ovakvoj svečanosti. Takođe, čestitao je svim dobitnicima nagrada i poželeo svima još više sportskih uspeha i dobrog zdravlja a kao prvi čovek opštine obećao da će  pored sportske hale  koja je u izgradnji, opština ulagati u razvoj sporta i sportske infrastrukture.

Nagrade u oblasti školskog sporta dodelio je Dragan Perašević, član Upravnog odbora sportskog saveza Bela Crkva, zatim nadama i mlađim kategorijama priznanja je dodelio Živica Vela , predsednik sportskog saveza Bela Crkva i najznačajnija priznanja u oblasti sporta dodelio je Darko Bogosavljević , predsednik opštine Bela Crkva.

Spisak dobitnika nagrada po kategorijama možete videti OVDE

Preuzmi datoteku: 

Zanimljivosti

Da li mislite da je sportskom savezu potreban web sajt::

Linkovi