Održana školska takmičenja u streljaštvu, rukometu i košarci

Sportski savez Bela Crkva je u saradnji sa Aktivom profesora fizičke kulture, nastavio realizaciju programa školskog sporta, prema kalendaru saveza za školski sport Srbije . 

25. februara 2016.god. održano je opštinsko takmičenje u streljaštvu,u streljani policijske stanice u Beloj Crkvi. Učestvovalo je 15 školskih ekipa iz šest osnovnih i dve srednje škole . Prvo mesto i plasman ne okružno takmičenje osvojili su, u ekipnoj konkurenciji, učenici OŠ" Sava Munćan" iz Kruščice, učenice OŠ"Marko Stojanović" iz Vračev Gaja, učenici i učenice Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole. U pojedničanoj konurenciji, najbolji su bili:  Vojislav Hoc, Borka Jungić, Jozef Mareš i Ljiljana Puja.

02. marta 2016. god.održano je opštinsko takmičenje u rukometu za učenike  srednjih škola, a 09. marta za učenike i učenice osnovnih škola. Učestvovalo je ukupno 9 ekipa, a prvaci opštine postali su: učenice OŠ"Žarko Zrenjanin", učenici OŠ"Đorđe Maletić iz Jasenova i učenici Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole.

15 i 16. marta 2016. god. održano je opštinsko takmičenje u košarci. U sali OŠ"Dositej Obradović" se 13 školskih ekipa borilo za titulu prvaka opštine i plasman na okružno takmičenje. U konkurenciji učenica osnovnih škola , najbolja je bila ekipa OŠ"Žarko Zrenjanin" . U konkureciji učenika, najbolja je bila ekipa , takođe, OŠ"Žarko Zrenjanin", dok je u konkurenciji srednjih škola najbolja bila ekipa Belocrkvanske gimnazije i ekonomske škole.

Svim pobednicima opštinskih prvenstava, organizovano je učešće na okružnim takmičenjima

Zanimljivosti

Da li mislite da je sportskom savezu potreban web sajt::

Linkovi