NAGRAĐENI NAJUSPEŠNIJI SPORTISTI U 2014 GODINI

 Sportski savez je organizovao tradicionalnu manifestaciju dodele nagrada najuspešnijim sportistima, sportskim radnicima i sportskim organizacijama u 2014-toj. godini. Svečanost je održana 26.12.2014. godine, u prepunoj sali SO Bela Crkva.Na početku svečanosti, sve prisutne je pozdravio predsednik opštine Bela Crkva, g-din. Stanko Petrović. On je tom prilikom čestitao svima na ostvarenim rezultatima i promociji Bele Crkve, i poželeo im još uspešniju narednu godinu. Potom se prešlo na dodelu priznanja a nagrade su uručili Siniša Marković, predsednik Sportskog saveza Bela Crkva i Stanko Petrović, predsednik opštine Bela Crkva. 

U oblasti školskog sporta nagrade su dobili: Nikoleta Kurija iz OŠ"Mihail Sadoveanu", Nemanja Radovanlija iz OŠ"Žarko Zrenjanin", ženska fudbalska ekipa OŠ"Mihail Sadoveanu", muška rukometna ekipa OŠ"Žarko Zrenjanin", Gabrijela Korkan iz Tehničke škole "Sava Munćan", Uroš Arnovljević iz Belocrkvanske gimnazije, ženska ekipa u rukometu Belocrkvanske gimnazije i muška odbojkaška ekipa Tehničke škole "Sava Munćan". Nagradu za najboljeg profesora fizičkog vaspitanja dobio je Todor Caran iz OŠ"Mihail Sadoveanu".

Među sportskim nadama , nagrađeni su: Teodora Putnik iz streljačke družine "Odbrana", Jovana Valjarević iz JK"Panonija", Lena Zrnić iz karate kluba "CBS", Aleksandra Pauljević iz karate kluba "CBS", Miloš Pandurov iz USR"Kapitalac", Milan Stojanov iz streljačke družine "Odbrana", Mihajlo Pandurov iz USR"Kapitalac", Aleksa Bajić iz VK"Jezero" i Aleksandar Perić iz VK"Jezero. U kategoriji pionira, Milica Jožić iz JK"Panonija", Uroš Lekić iz aikido kluba "Alfa", ženska ekipa KK"Bela Crkva", muška ekipa FK"Karaš". U kategoriji kadeta: Ljiljana Puja iz streljačke družine "Odbrana", Nemanja Radovanlija iz VK"Jezero" i kadetska ekipa VK"Jezero". Ukategoriji juniora: Marijana Valjarević iz jedriličarskog kluba "Panonija", Dejan Žak iz aero kluba "Živica Mitrović", ženska ekipa JK"Panonija" i muška ekipa aero kluba "Živica Mitrović". Nagradu za sportistu sa invaliditetom dobili su Jovanka Latković i Đoka Zlatanović iz DSRI "Bela Crkva". Specijalne nagrade za iostvarene rezultate dobili su, Vuk Aleksić, Đurđina Paun, Slobodan Lekić i Dance studio "Olja-stars". Jubilarnu nagradu  dobili su: KK"PBC 64" za 50 godina postojanja i FK"Ratar" Kruščica za 80 godina postojanja. Nagradu za trenera godine dobio je Jovica Nedeljković iz FK"Karaš" i FK"Banat". Sportski radnik godine je Zlatko Žak iz aero kluba "Živica Mitrović", a nagradu za životno delo dobio je Ivan Branisavljević iz streljačke družine "Odbrana". Seniorka godine je Jasna Gera iz KPA"Bela Crkva", a senior godine je Miroslav Petrović iz aero kluba "Živica Mitrović". Najbolja ženska ekipa u seniorskoj konkurenciji je JK"Panonija" a najbolja muška KPA"Bela Crkva". KPA "Bela Crkva" je dobitnik i nagrade za posebne zasluge u pružanju pomoći i spasavanju u vanrednim situacijama.

Zanimljivosti

Da li mislite da je sportskom savezu potreban web sajt::

Linkovi